Resa för unga bönder till maskinmässan i Helsingfors 18-19.10.2024

ÖSP:s ungdomsutskott arrangerar Maskinweekend i Helsingfors 18-19.10.2024!

  • Övernattning 18-19.10 (fredag-lördag)
  • Gemensam After-maskinmiddag på fredag kväll
 
Jordbruksmaskinmässan
  • Maskinmässan MaatalousKonemessut ordnas vid Mässcentrum i Helsingfors 17-19.10 och man väljer själv vilken dag man besöker mässan.
  • Inträdesbiljetten kostar 30 euro och den kan man köpa på förhand här
 
Boende
  • Hotellrum har förhandsbokats via ÖSP och faktureras före resan
  • Original Sokos Hotel Presidentti
  • Hotellpris
  • Enkelrum 145 €, dubbelrum 155 € (77,50 €/person), dubbelrum med extra bädd 175 € (58,50 €/person)
  • Frukost ingår i priset.
 
Transport
  • Ingen gemensam transport ordnas utan man bokar själv tåg eller kör bil ner.
 
After-maskin-middag 
  • Gemensam hamburgarmiddag fredag 18 oktober kl. 19.30 med andra unga finländska bönder på The Plaza Wine & Craft Beer
  • Middag på egen bekostnad men den bokas via ÖSP
 
Nu var det lite mycket info på en gång för mig – kan du ta det i korthet?
Javisst! 
ÖSP bokar hotell och middag åt deltagarna. 
Transport och mässbiljetter ordnar man själv. 
Totalkostnaden för weekenden blir cirka 200-250 euro, alla kostnader står man för själv. 
 

Anmäl dig senast fredag 18.9 via anmälningsformuläret!
Obs, bindande anmälan 18.9, hotellkostnaden faktureras före resan.
 
Varmt välkomna med på en trevlig resa!

Mera information ger ÖSP:s ombudsman Fredrik Grannas
tfn 050 358 0198. fredrik.grannas@slc.fi.


Evenemang
Josefine Silfver-Majors

Resa för unga bönder till maskinmässan i Helsingfors 18-19.10.2024

ÖSP:s ungdomsutskott arrangerar Maskinweekend i Helsingfors 18-19.10.2024! Övernattning 18-19.10 (fredag-lördag) Gemensam After-maskinmiddag på fredag kväll  Jordbruksmaskinmässan Maskinmässan MaatalousKonemessut ordnas vid Mässcentrum i Helsingfors 17-19.10 och man väljer själv vilken dag man

Läs mer »
Nyheter
Josefine Silfver-Majors

Kocka inhemskt i högstadierna

Kocka inhemskt är tillbaka – en unik möjlighet för åttondeklassare att fördjupa sig i den inhemska matkulturen För andra året i rad ordnas nu Kocka

Läs mer »